RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Лікар розповів, як відрізнити коронавірус від застуди: ризик зараження знижують три правила

Лікар-резидент програми "Цього ранку" доктор Рандж Сінгх дав три ради як не захворіти коронавірусом і застудою і пояснив як їх відрізнити.

Про це повідомляє Mirror.

"Просто будьте пильні і звертайтеся за медичною допомогою, якщо справи йдуть погано або ви почуваєтесь все гірше і гірше", - пояснює доктор Рандж, - "Не думайте, що все - корона! Тому що паніка з приводу кожного симптому може викликати непотрібний стрес".

Але є кілька симптомів, які досить унікальні для Covid, на які ми можемо звернути увагу - це втрата смаку або запаху, але це трапляється не з усіма.

Є кілька простих способів зберегти здоров'я і зміцнити імунну систему.

Номер 1 - звертайте увагу на те, щоб їсти якомога більше здорової їжі, тому що отримання достатньої кількості харчування допомагає вашому тілу в цілому залишатися здоровим.

Номер 2 - постарайтеся отримати якомога більше фізичних навантажень, тому що це покращує ваше психічне і фізичне здоров'я.

Номер 3 - поспати. Ми часто ігноруємо, наскільки це важливо, але хороший сон надає довгостроковий вплив на наше фізичне здоров'я, покращує наше психічне благополуччя і допомагає підтримувати імунну систему.

Як повідомляв "Апостроф", анестезіолог і консультант Харківської обласної інфекційної лікарні Володимир Корсунов розповів, що в місті кількість хворих коронавірусом стрімко зростає, "швидкі" вже стоять в чергах , а реанімація "забита".

Крім того, лікарні переповнені в Донецькій, Луганській і Одеській областях. В цілому по Україні на сьогоднішній день середній показник завантаженості ліжок становить 58,6%.