RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Відомого українського спортсмена підозрюють в контрабанді "бойового наркотику ІГІЛ": фото та прізвище

В Одесі затримали відомого спортсмена Олександра Седлецького, його підозрюють в спробі великої контрабанди психотропної речовини каптагон, відомої як "бойовий наркотик Ісламської держави".

Про це повідомляє "Думська".

Всього через територію України планували переправити 750 кілограмів каптагона, придбаного в Сирії. Він був захований в контейнері з печивом і рахат-лукум.

Наркоділки перемістили вантаж в складське приміщення. Там вони підготували його до переправлення в одну з країн Перської затоки і доставили два контейнера в Одеський порт для відправки.

Після декларування вантажу в митних органів співробітники СБУ затримали фігурантів: одного при спробі вилетіти з Одеси, іншого вдома. Контейнери з каптагоном вилучено.

Відзначимо, що Седлецький займається боротьбою і тайським боксом, багаторазовий призер різних першостей. Крім того, він бізнесмен, спеціалізується на розмитненні. Кілька років тому на нього здійснили замах. Тоді спортсмен-підприємець отримав вогнепальні поранення.

Як повідомляв "Апостроф", у Львові затримали організатора наркобізнесу. Ним виявився співвласник кальян-бару, а виготовляв наркотики завідувач лабораторією навчального закладу.