RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

У Києві від коронавірусу померла 21-річна активістка: фото і подробиці трагедії

У вівторок, 20 жовтня, в реанімаційному відділенні Київської лікарні №9 померла 21-річна запоріжанка Інна Волкова, у якої, окрім зараження коронавірусною інфекцією, розвинулося рідкісне імунне захворювання - синдром Гієна-Барре.

Про це повідомили на Facebook-сторінці Фонду регіональних ініціатив, в якому волонтером працювала дівчина.

Інна Волкова проживала в Києві. Вона відчула симптоми захворювання ще 3 жовтня - їй стало погано і вона втратила свідомість. У лікарні у дівчини діагностували синдром Гієна-Барре - хворобу, при якій імунна система вражає власні периферичні нервові закінчення.

Також у Інни було діагностовано коронавірус. Два тижні дівчина провела в реанімації. Лікарі боролися за її життя, а друзі збирали гроші на лікування, однак, як пишуть в мережі, "китайський вірус не залишив їй шансів в боротьбі з синдромом".

"Інна була громадським діячем, активісткою і дуже щирою людиною. Вона допомагала, захищала й оберігала неймовірну кількість людей. Сьогодні зупинилося велике любляче серце неймовірної дівчини", - написали друзі покійної в некролозі.

Як повідомляв "Апостроф", в суботу, 17 жовтня, від пневмонії, викликаної коронавірусною інфекцією, в лікарні міста Івано-Франківська помер 8-річний хлопчик, якого госпіталізували у важкому стані.