RU  UA  EN

Вівторок, 25 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 червня

24 червня

Всі новини

Названо 6 знаків Зодіаку, яким пощастить у коханні в листопаді

Астрологи назвали щасливців, яким доля обіцяє удачу в коханні у листопаді - це станеться завдяки гармонійній Венері на небосхилі, яка буде особливо прихильна до Овнів, Терезів, Близнюків, Скорпіонів, Раків і Тельців.

Про це пише ресурс slovofraza.com.

Ваги

У першій і другій декадах листопада Венера в Терезах принесе удачу в любові Овнам і Терезам - для них це буде час розквіту в особистому житті. Ці знаки Зодіаку будуть беззастережно щасливі, а неприємності в любові у них просто виключені. Ваги будуть випромінювати любов і насолоджуватися своїм станом закоханості, отримувати компліменти, бачити захоплені погляди, знати, що їх кохають. Разом з тим, вони самі будуть багато робити для того, щоб їхнє особисте життя було прекрасним: користуватися послугами салонів краси, стежити за модою, вести себе мило і привітно, зачаровувати людей.

Овни

Овни будуть сильними, рішучими і трохи войовничими, що трохи ускладнить можливість зав'язати з кимось стосунки або підтримувати їх. Але їх кипуча енергія приверне до них людей, яких приваблює такий сильний і пристрасний партнері. Поряд з таким партнером Овни зможуть розслабитися, відпочити і набратися сил.

Близнюки

Представникам цього знаку пощастить в тому разі, якщо Близнюки не шукають серйозних відносин, а готові задовольнятися романтичними пригодами і побаченнями без зобов'язань. 21 листопада Венера увійде в знак Скорпіона, що для Близнюків виявиться в деякому любовному фаталізмі. Закохані Близнюки будуть вимагати від партнера повної самовіддачі, ревнувати і влаштовувати сцени. Для Близнюків стосунки стануть більш глибокими, пристрасними і одночасно нетерпимими.

Скорпіони

У листопаді Скорпіони будуть вражати магічною сексуальністю. Їх життя буде наповнене пристрастями, і саме в цьому стані Скорпіони будуть відчувати себе прекрасно і насолоджуватися цим.

Тельці

Листопад стане для Тельців часом, коли не завадить трохи змінити своє життя. Пристрасний партнер - саме те, що для цього потрібно. І хоча Тельцям часом не вистачатиме особистого простору, а партнер буде претендувати на весь їх час і ревнувати, з особистим життям у Тельців буде відмінно.

Раки

У Раків в листопаді можливий пристрасний, фатальний роман. Вони зможуть відпустити на волю емоції, що для цих представників Зодіаку дуже і дуже корисно. Але їм потрібно весь час пам'ятати, що роман - це просто пригода, спосіб урізноманітнити життя, а не частина цього життя.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи прогнозують, що через напружені аспекти Сатурна в листопаді будуть складні періоди для деяких знаків Зодіаку.