RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

Названо найнадійніші авто в світі, які служать "вічно" і не ламаються

Озвучено рейтинг найбільш надійних автомобілів, які експерти найчастіше вносять в різні ТОПи.

Про це пише тематичний портал Autonews.

Audi A1

Модель Audi A1 лідирує в декількох рейтингах і аналітики з Dekra поставили її на перше місце в малому класі. Власники цих авто зіткнулися лише з корозією дисків і перекосом фар. Клуб ADAC нарахував всього 5,9 поломки на 1000 машин.

Audi A6

Далі в рейтингу - Audi A6, яка в кузові С7 третій рік поспіль стає найнадійнішим автомобілем з пробігом до 150 тис. км. У клубі ADAC підрахували, що на 1000 Audi A6 доводиться 5,4 поломок, і це - другий результат в даному класі.

Honda CR-V

Кросовер Honda CR-V потрапив в ТОП-10 кращих автомобілів, яким не потрібен серйозний ремонт до позначки 200 тисяч миль. Компанія Consumer Reports, в свою чергу, назвала цю модель лідером по надійності серед інших кросоверів.

Lexus RX

Мало клопоту власникам доставляє і Lexus RX, адже саму марку агентство JD Power вже сьомий рік називає найнадійнішою.

Mercedes-Benz B-Class

Компактвен Mercedes-Benz B-Class позбувся істотних недоліків і посів перше місце серед однооб'ємників в рейтингу Dekra за 2018 рік. Експерти високо оцінили його надійність, адже тільки в 3,9% випадків компатквену (у віці від 4 до 5 років) був потрібен ремонт.

Mercedes-Benz GLK і Porsche 911

Далі в рейтингу ще два "німця" - Mercedes-Benz GLK і Porsche 911, які стали найнадійнішими автомобілями рейтингу TÜV-2017. Кросовер же третій рік стає самим безпроблемним автомобілем в компактному преміум-сегменті.

Porsche став самим безвідмовним автомобілем в категорії 2-3 роки і навіть вікові моделі рідко бувають в сервісах. Агентство JD Power, опитавши власників моделі, визнало Porsche 911 найякіснішим новим автомобілем.

Smart ForTwo

Smart ForTwo став одним з найнадійніших автомобілів на вторинному ринку на думку російських експертів. У рейтингу, складеному, JD Power в 2016 році, німецький суперміні посідав друге місце.

Toyota Camry

Незважаючи на те, що Toyota Camry пішла з ринку в Європі в 2004 році, про її надійності каже американська статистика, адже автомобіль лідирує в рейтингах і нових і старих автомобілів. Аналітики з Consumer Reports поставили модель на першу сходинку самих безпроблемних машин, які можуть проїхати більше 300 тис. км без серйозних проблем.

Toyota Prius

Рейтинг замикає Toyota Prius, яка посіла третє місце в ТОП-10 найбільш безпроблемних автомобілів за версією Consumer Reports. На думку TÜV в 2016 р - гібрид потрапив на друге місце серед авто від 6 до 9 років.

Раніше ми розповідали, що в Харкові засвітився розкішний спорткар Porsche 911 Turbo TechArt, здатний розганятися до 350 км/год всього за 9 секунд. Вартість такого автомобіля складає дев'ять мільйонів гривень.