RU  UA  EN

Субота, 29 червня
  • НБУ:USD 40.22
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.22
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 червня

28 червня

Всі новини

У Харкові на території держустанови сталася страшна трагедія: подробиці і фото

У понеділок, 23 листопада, у Харкові, у дворі будівлі Держпрому, сталася трагедія - знайшли тіло жінки, яка, ймовірно, впала з висоти.

Про це повідомляє "Суспільне".

"Поки там поліція і швидка допомога, більше я нічого сказати не можу", - сказав Директор виробничо-експлуатаційного підприємства "Держпром" Микола Чехунов.

За попередніми даними, загибла працювала в управлінні Пенсійного фонду на шостому поверсі. Наразі правоохоронці з'ясовують всі обставини трагедії, насампедед чи було це самогубством.

"Поліцейські провели огляд місця події, вилучили речові докази, опитали свідків. 52-річна жінка випала з вікна на шостому поверсі", - повідомила речниця поліції Харківщини Олени Баранник.

Слідчі Шевченківського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу з позначкою "самогубство".

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Любомльському районі Волинської області скоїв самогубство чоловік речниці ГУ Нацполіції в області Ольги Бузулук, який раніше став винуватцем смертельної ДТП на вулиці Потебні у Луцьку. Роман Бузулук застрелився, вийшовши з-під варти під грошову заставу.