RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Названо три знаки Зодіаку, на яких чекає великий фінансовий успіх в грудні

Астролог Павло Глоба назвав три знаки Зодіаку, яким грудень принесе фінансовий успіх - вдалим місяць буде для Терезів, Стрільців і Тельців.

Про це повідомляє MK.

"Кінець року підкине під ялинку досить дорогі подарунки: це може бути довгоочікуване підвищення, пропозиція змінити рід діяльності або можливість почати свою справу. Під пильною увагою Фортуни в грудні будуть Терези, Стрільці і Тельці", - сказав астролог.

За словами Глоби, удачу грудень принесе ще Левам, Овнам, Водоліям і Ракам, проте їм доведеться докласти трохи більше зусиль для досягнення бажаного.

Астролог звернув увагу на "Ворота Попелюшки", які дозволять отримати несподівані прибуткові пропозиції або зустріти цінного партнера- максимально вплине явище на Стрільців і Водоліїв.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що астрологи вже дали прогноз для всіх на 2021 рік, але перший тиждень грудня теж піднесе сюрпризи. Особливо вдалим стане для представників трьох знаків Зодіаку. Перші сім днів зими будуть досить нестабільними в емоційному плані, але тих, хто максимально задіє свій творчий хист, чекає успіх.