RU  UA  EN

Понеділок, 17 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 червня

Всі новини

Названо п'ять знаків Зодіаку, на яких обрушаться великі біди і "гнів небес" у 2021 році

Вже зовсім скоро прийде новий 2021 рік, який буде роком Білого Металевого Бика. Неквапливий, впевнений в собі і працьовитий символ року буде вимагати від знаків Зодіаку віддачі і завзятості, але деяким представникам Зодіаку виявиться непросто - на них чекають неприємності і випробування.

Про це пише видання "Sputnik Таджикистан".

Скорпіон

2021 рік Бика видасться непростим для Скорпіонів, адже вони завжди складно сприймають неідеальність світу, тож цих представників Зодіаку буде засмучувати недосконалість оточуючих і, особливо, рідних. В результаті у 2021 році Скорпіонам стане важко домагатися поставлених цілей.

Також гороскоп каже, що в рік Бика Скорпіон зіткнеться з серйозним і важким вибором: від прийняття важливого рішення будуть залежати подальша доля і перспективи. Астрологи пропонують спиратися на інтуїцію.

Овен

Незважаючи на вроджену мужність і впевненість у собі рік Бика в буквальному сенсі втомить Овнів. Цей знак Зодіаку хоча і доб'ється бажаного, але заплатить за це дуже високу ціну. Гороскоп навіть радить перенести здійснення запланованого на 2022 рік.

Для Овнів рік Бика виявиться напруженим і стрімким, але обмежить Овнів у свободі дій, до якої звик знак Зодіаку. Їм доведеться тримати все під контролем, але стежити за подіями буде неймовірно складно.

Водолій

В 2021 році Водоліїв чекають несподівані події, через які їм буде важче втриматися на правильному шляху, а Бик змусить Водоліїв вирішувати проблеми, яких раніше ці представники Зодіаку уникали.

Якщо Водолії знаходяться в ситуації, яка їх не влаштовує - проблемний союз, ненависна робота, проблемні відносини зі старшими родичами, - Бик не дозволить знаку Зодіаку просто сховатися від цього, Водоліям доведеться вирішувати ситуацію.

Лев

В рік Бика Левам доведеться багато і напружено працювати, причому в першій половині 2021 року знак Зодіаку витратить багато сил на пошуки нової високооплачуваної роботи, а в другій буде щосили намагатися справити гарне враження на начальство. Гороскоп попереджає про важливий період на початку нового року: перші дні 2021 року Лев може витратити даремно і втратити шанс, якого чекав мало не все життя.

Гороскоп радить Левам перенести час втілення заповітної мрії на пізню осінь.

Діва

Для Дів новий 2021 рік буде важким. В разі невдач, яких буде немало, вони будуть сильно переживати і нервувати. Декому з представників цього знаку буде дуже важко прийняти зміни, що відбуваються. Окремі Діви навіть захочуть відмовитися від важливих кроків як в особистому житті, так і в кар'єрі. Гороскоп закликає не приймати таких радикальних рішень - врешті решт ви отримаєте заслужену винагороду.

Як повідомляв "Апостроф", Металевий Бик цінує працьовитість, чесність і родинні стосунки, а тому обов'язково допоможе працьовитим людям втілити їх плани в життя. Однак астрологи назвали знаки Зодіаку, яким 2021 рік може принести неприємності - аж до краху шлюбу.