RU  UA  EN

Вівторок, 17 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

16 вересня

Всі новини

Названі три знака Зодіаку, яким пощастить на вихідних 12-13 грудня

Вихідні 12 і 13 грудня взаємопов'язані, вважають астрологи. У ці дні будуть проявлятися чисті і добрі помисли для заняття благодійністю.

Як повідомляє "ТСН", 12 грудня краще присвятити себе духовним практикам, а усі повсякденні справи перенести на будні.

13 грудня астрологи радять не бути грубими, не використовувати різких слів і не робити поганих вчинків. Негатив може порушити рівновагу Всесвіту, що негативно вплине на світ в цілому і на кожну людину окремо.

Для яких знаків Зодіаку 12-13 грудня будуть найсприятливішими?

Овни

Ці люди цілком можуть розраховувати на серйозний прибуток. Представники цього знака Зодіаку гарантовано авторська винагорода за зроблену роботу, а начальство за підсумками року порадує їх премією або вони виграють в лотерею.

Астрологи вважають, що ці гроші прийдуть вчасно, щоб Овни могли купити новорічні та різдвяні подарунки рідним і друзям. Вихідні краще присвятити саме цьому приємному заняттю.

Діви

Дівам астрологи рекомендують провести час у колі близьких друзів. Потрібно вийти на зв'язок з тими, кого вони давно не бачили або не чули. Для цього також підійде формат відеоконференції.

Ті теплі емоції, які будуть отримані в результаті, ще довго зігріють представників знака в холодні зимові дні.

Скорпіони

На вихідних людям цього знака астрологи радять зайнятися робочими питаннями. Ці дні підійдуть для складання довгострокових фінансових планів, розробки бізнес-стратегії і підведення підсумків того, що вже зроблено.

Крім того, потрібно проводити ділові переговори. Нагородою за це буде укладання вигідних контрактів і підписання серйозних договорів.

Нагадаємо, що астрологи назвали головних невдах грудня 2020 року.