RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Могилевську застукали в обіймах бойфренда-мільйонера - прихопили шампанське: відео

Українську співачку Наталю Могилевську помітили з її новим бойфрендом - мільйонером Олегом Рижовим. Разом з високим і струнким блондином артистка скуповувалася в продуктовому магазині "Сільпо" на Дніпровській набережній.

Відповідне відео опублікували у програмі "Викриття", передає видання KYIV.LIVE.

Після переїзду в нову квартиру на Лівому березі столиці Наталя Могилевська почала ходити до магазинів у соєму районі. Нещодавно у відомому супермаркеті помітили співачку в компанії відомого бізнесмена Олега Рижова, який володіє бутіками чоловічого одягу преміум-класу. Пару час від часу бачать на публіці протягом останніх півроку.

Наталія з'явилася у вишуканому світлому пальті, перебувала у гарному романтичному настрої і посміхалася. Схоже, у стосунках співачки і мільйонера зараз найромантичніший період.

Закохані придбали собі на вечерю салат олів'є, курячі крильци, різноманітні закуски і тістечка в кондитерському відділі. Також з собою вони прихопили кілька пляшок шампанського.

Як повідомляв "Апостроф", у святковому випуску програми "Світське життя" Наталя Могилевська презентувала нову пісню "Натусик", створену за всіма канонами TikTok. Однак аудиторія експеримент співачки прийняла в штики, залишивши в коментарях гострі зауваження.