RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Різдво 2021: найкращі привітання для рідних і близьких

Різдво Христове - одне з найочікуваніших свят у році. Християни східного обряду відзначають його 7 січня. Свято прийнято відзначати в родинному колі.

Різдво 2021: історія свята, головні традиції і заборони

У цей день хочеться привітати рідних, друзів і знайомих з народженням Ісуса Христа. "Апостроф" зібрав красиві листівки, вірші і привітання в прозі.

***

Хай різдвяна добра казка

Подарує тепло й ласку.

Хай різдвяні теплі зорі

Знищать смуток весь і горе.

Щастя, радості й добра.

З Різдвом Христовим!!!

***

Хай Aнгел торкнеться Вас ніжним крилом,

Зігріє Вам серце різдв'яним теплом.

Хай радість, кохання наповнять Ваш дім,

Оселиться щастя та спокій у нім.

Веселого Різдва!

***

Хай в день святого Різдва

Дзвенить усюди коляда,

Щастя велике вам звіщає,

Радійте, святкуйте!

Христос ся рождає!

***

Нехай Різдво у Вашу хату

Принесе Радості багато,

Розбудить приспані Надії,

Зерном і Щастям Вас засіє,

Зігріє сонцем та любов’ю

І подарує Вам Здоров’я!

З Різдвом Христовим!

***

Нехай Ісус Христос рожденний,

Що приходить в світ,

Дасть вам вік прожити.

Многих вам і благих літ!

Щоб Ісус маленький,

Що родився нині,

Приніс щастя й радість

Всій вашій родині.

Хай вашу хату зло обминає.

Живіть в мирі й злагоді -

Христос ся Рождає!

***

Бажаю вам добра,

Від Різдва і до Різдва,

Щоб здоров'ям, щастям в хаті,

Ви були завжди багаті.

Спокій в домі, сонце ясне,

Хай ніколи не погасне,

Хай у добрі проживає

Вся ваша родина.

Колядуйте, веселіться,

Бо весела днина.

Привітання у прозі

***

Різдво - це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. Це день всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Нехай в це свято замовкнуть гармати і не підніметься в повітря жодна ракета, крім феєрверку! І нехай в наше серце увійде любов до ближнього і дальнього! З Різдвом Христовим!

***

Від щирого серця вітаю З Різдвом Христовим! Бажаю добра, щастя, радості і веселощів, нехай на вашому життєвому шляху ніколи не зустрічається смуток і будь-які неприємності. Будьте завжди щасливі і життєрадісні, творіть добро, яке обов’язково до вас повернеться в десятикратному розмірі!

***

З Різдвом Христовим! Нехай у вас буде все добре, близькі і рідні люди будуть поруч, а душевний спокій не покине вас!

***

У Різдвяні свята нехай прийде мир у вашу домівку, нехай радість наповнить душі, а любов - серця, нехай надія, віра і оптимізм зроблять кожен ваш вчинок обдуманим і мудрим, кожен крок – впевненим і сміливим. Бажаю вам здоров’я міцного, гарного настрою і веселого свята в колі рідних!

***

З Різдвом Христовим, з щирою радістю душі і доброю благодаттю! Бажаю миру за вікном і світлого щастя в домі, затишної атмосфери і дружної сім’ї, незвичайних чудес і щедрих подарунків. Нехай Різдво подарує яскраву надію і міцну віру, красиву казку і вірну любов!

Привітання батькам

***

Найкращих батьків вітаю з світлим Різдвом Христовим. І в це свято вселенської радості і райдужної надії від щирого серця, хочу Вам побажати щастя повного, радості безмежної, здоров'я відмінного і друзів вірних.

У справах бажаю успіху і нових звершень, у відносинах гармонії, любові і взаєморозуміння. Нехай всі бажання загадані сьогодні обов'язково здійсняться.

***

Дорогі мої батьки, в цей незвичайний, наповнений божественним світлом, святковий вечір, хочу Вам побажати щирої, чистої любові і уваги один до одного. Прожити в доброму здоров'ї ще багато щасливих років.

Щоб горе і смуток обходили Вас стороною, а успіх і везіння йшли завжди поруч. Довгих Вам і щасливих років і нових відкриттів і нових звершень в них!

***

Мої найрідніші люди, мої дорогі батьки, в цей чарівний вечір, напередодні Різдва, коли вся наша сім'я зібралася за святковим столом, хочу сердечно побажати, щоб те добро, те душевне тепло і безмежна любов, якими Ви нас так щедро обдаровуєте, панували у Вашій душі вічно.

Будьте здорові, будьте щасливі. Нехай Ваш будинок завжди буде наповнений радістю, великою кількістю і щасливим сміхом друзів і онуків. Ми вас дуже любимо. Зі святом, з Різдвом Христовим!

***

Улюблені мої люди! Мої турботливі батьки!

У саме чудове свято в новому році - в Різдво - дозвольте Вас привітати з чарівництвом, яке обов'язково станеться! Нехай всі Ваші бажання будуть виконані в цю ніч, а Вашим мріям судилося збутися.

Нехай наші вітання залучать до Вас щасливу зірку, котра буде опромінювати Ваш нелегкий шлях, а в Вашому житті завжди і в усьому нехай щастить!

Спасибі за Вашу турботу і доброту!

З повагою, Ваші улюблені діти!

***

Дорогі мої батьки! Від щирого серця прийміть вітання від вашого сина з побажаннями в цей чарівний день Різдва Христового найміцнішого здоров'я, величезного людського щастя, всемогутнього добра, небесної радості, чудесного ясного сонячного неба над головою і святкового настрою! Це побажання добра і радості нехай завжди буде цілеспрямоване на добро від Вашого улюбленого сина!

***

Нехай завжди, мої рідні батьки, в цей день Різдва вас супроводжує сяюча чарівна зірка, що приносить удачу і добро! Будьте щасливі в Різдвяний день! Любіть один одного і завжди пам'ятайте про чарівну ніч Різдва! Нехай завжди наші шляхи йдуть поруч один з одним у всьому і завжди!

***

Дорога мама! У цей чудовий зимовий день хочеться від щирого серця привітати тебе з цим чудовим святом, з Різдвом Христовим! Ти моя найближча і найрідніша людина на світі! Бажаюі міцного здоров'я, щоб всі хвороби обходили твій будинок стороною і ніколи б навіть не думали підніматися на його поріг. Я дуже тебе люблю тебе, мамо!

***

Матусю, рідна моя! У це радісне свято поспішаю привітати і побажати міцного здоров'я. Різдво Христове - радісна звістка, матусю, я хочу, щоб ти завжди отримувала тільки радісні звістки, без краплі печалі. Це свято асоціюється тільки з любов'ю і умиротворенням, я дарую тобі свою любов.

***

Дорога матуся! Дозволь привітати тебе в цей світлий, променистий день зі святом Різдва Христового. Щиро і від усього серця хочу побажати тобі душевного спокою, безтурботних і щасливих днів, щоб з Божою поміччю ти кожен день зустрічала з посмішкою на обличчі. Нехай в твоєму домі панує тільки благодатна атмосфера затишку і гармонії.

***

Мила мама! У переддень чудового свята Різдва, я хочу побажати тобі віри в чудеса. Нехай твій ангел береже тебе. Бажаю міцного здоров'я і, щоб всі твої найпотаємніші і таємні бажання, в цей чудовий і чарівний день обов'язково здійснилися. Нехай тебе оточують добрі та бажані тобою люди.

Класні привітання дорогій мамі на Різдво Христово

***

Мамо, вітаю з Різдвом Христовим! Нехай з першими променями сонця в будинок проникне спокій і затишок, атмосфера стане благодатною і чарівною. Ти моя найдорожча та близька людина. Прийми мої щирі побажання, знай, що я завжди поруч, рідна!