RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Починається "біла" смуга - "магічне" 21 січня переверне життя трьох знаків Зодіаку

21 січня 2021 року, яке є щасливою датою, так як містить у собі "божественні" цифри 3 і 7, здатне радикально змінити життя, якщо все в цей день зробити правильно.

Про це в коментарі "Апострофу" розповів астролог Влад Росс.

За його словами, 21 - це щаслива цифра.

"3 рази по 7, 7 разів по 3. Три - це Велика Трійця (Батько, Син і Святий Дух), сім - це Седмиця. 21 - це божественна цифра. Дуже щасливе число. Дуже добре відкривати фірми під такою датою. Щасливе число для шлюбу, для укладання шлюбних уз з точки зору нумерології", - зазначив Росс.

Астролог додав, що задумане потрібно реалізувати прямо сьогодні, але в цілому майбутнє сприяє справам, якщо почати їх 21 числа.

Як уточнює astrozodiac.net, 21 січня обіцяє особливий успіх трьом знакам Зодіаку - щасливчиками виявляться Водолій, Скорпіон і Стрілець.

Водоліїв 21 січня чекає дуже плідний день - це ідеальний час зайнятися чимось новим, зробити вдалі покупки або відправитися на довгоочікуваний відпочинок. У представників даного знаку Зодіаку "магічна" дата може викликати непереборне бажання радикально змінити стиль одягу, зачіску або навіть місце роботи. Головне, щоб всі рішення були виваженими.

Скорпіонів 21 січня чекають хороші новини, а також зустрічі, які піднімуть настрій, але важливо перемикатися з одного завдання на інше, нічого не плутаючи, не втрачаючи і не забуваючи. Перша половина дня ідеально підходить для прийняття важливих рішень, які можуть стосуватися будь-якої сфери життя. Якщо ви працюєте в науковій сфері, то день обіцяє вам визнання і премію. Можливий серйозний прорив у дослідницькій роботі.

Стрільців 21 січня чекають романтичні знайомства, а тих, хто вже знайшов другу половинку, - вирішення важливих сімейних питань. Буде можливість порадувати близьких, і ви її не упустите. Представники цього знака Зодіаку можуть домогтися значних успіхів у професійній сфері та отримати підвищення по роботі. Якщо Стрілець давно подумував про створення власної фірми або приватного бізнесу, то цей день настав.

Читайте також матеріал "Апострофа": у 2021-му Україна почне виповзати зі складностей і закінчиться війна - астролог Влад Росс.