RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Австралієць 18 днів блукав по ліуі: рятували тільки гриби

В Австралії місцевий депутат натрапив на чоловіка, який пропав на 18 днів. Чоловік заблукав і змушений був виживати, використовуючи те, що є під рукою.

Про це повідомили журналісти Громадського

Співробітники правоохоронних органів австралійського штату Квінсленд припинили пошук 58-річного Роберта Вебера, який був оголошений в розшук. Його не могли знайти протягом 18 днів. Чоловік заблукав у кустарниковому лісі. Роберта виявила не поліція, а місцевий депутат Тоні Перет. Депутат і його дружина намагалися знайти чоловіка навіть тоді, коли правоохоронні органи вже готові були визнати, що його неможливо буде відшукати.

Роберт Вебер зник 6 січня 2021 року, коли він вийшов зі своєю собакою на прогулянку. Вебер жив в готелі в місті Кілкіман. Разом з собакою Роберт сів в автомобіль і поїхав в невідомому напрямку. Як виявилося, автомобіль застряг на незнайомій Вебером дорозі.

Австралієць три дні провів разом зі своєю собакою в автомобілі, а коли у нього скінчилися запаси води, він відправився пішки в пошуках міста або населеного пункту. Чоловік заблукав. Правоохоронні органи намагалися відшукати Вебера як на землі, так і з повітря. Співробітники поліції вирішили припинити пошуки 13 січня, але закликали місцевих жителів зателефонувати до відділення в разі чого. Австралійця виявили 24 січня рано-вранці неподалік від дамби.

За словами чоловіка, він залишився біля дамби, коли зрозумів, що загубився. Дамба була джерелом питної води, а харчувався чоловік тільки грибами. Зараз австралієць знаходиться в лікарні, за словами медичних працівників, його стан задовільний. На жаль, правоохоронні органи не знайшли собаку чоловіка.

Як писав "Апостроф" раніше, біля узбережжя Австралії на глибині 3 км вчені виявили хижих істот.