RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Україну накриє потужний циклон Ulf: синоптик розповіла, де чекати дощів і снігу

У середу, 10 лютого, Україну накриє потужний циклон Ulf, який принесе з собою опади - дощі і сніг очікуються в більшості областей країни.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила синоптик Наталія Діденко.

За її словами, вночі та вранці опади будуть на заході і півночі, вранці і вдень - на півночі і в центральній частині, вдень і ввечері - на сході, північному сході, в Запоріжжі і в Дніпропетровській області.

"Сніг більш імовірний у західних і північних областях, на Прикарпатті та в Карпатах сніг з дощем. Мокрий сніг і дощ - у центрі і на сході України. У південній частині завтра опади очікуються в Запоріжжі, на решті території півдня - або хмарно, або максимум невеликі опади", - зазначила Діденко.

Вона додала, що ситуація на дорогах і тротуарах буде складною, особливо там, де пройде мокрий сніг та дощ.

У північній частині та більшості західних областей прогнозується вдень -3-9 градусів морозу, на південному заході від 3 морозу до 3 тепла. У центральних областях і на сході України від 4 морозу до 4 тепла. У південній частині +4+8 градусів, в Криму до +12 градусів.

"Київ у середу також буде зустрічати черговий циклон. Найбільша вірогідність снігопаду в столиці - завтра вранці. Вночі - пауза. А вдень 10-го лютого циклон піде на схід, київський сніг послабшає і припиниться. 11-12 лютого нас чекає ще один циклон і потепління. А з неділі опади ослабнуть, а морози серйозно посиляться", - підсумувала Діденко.

Читайте також матеріал "Апострофа": Морозний Київ і весняна Одеса: яка погода чекає на Україну до кінця тижня.