RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Дружина Навального покинула Росію: перші подробиці

У середу, 10 лютого, дружина російського опозиціонера Олексія Навального, якого засудили до 3,5 років колонії, Юлія покинула Росію.

Про це повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на інформоване джерело.

За його даними, Юлія Навальна вилетіла з московського аеропорту "Домодєдово" у Франкфурт-на-Майні (Німеччина).

Олексій і Юлія НавальніФото: Комерсант

Нагадаємо, 20 серпня літак, на якому Навальний летів з Томська в Москву, екстрено сів в Омську через погіршення стану політика. Вранці 22 серпня його доставили до берлінської клініки "Шаріте".

Незабаром стало відомо, що в організмі Навального знайшли сліди речовини, схожої за складом на "Новачок". Соратники російського опозиціонера заявляли, що знайшли пляшку зі слідами "Новачка" в готельному номері Навального в Томську.

Політик був у комі 18 днів, 22 вересня його виписали з клініки "Шаріте". Прес-секретар опозиціонера Кіра Ярмиш заявила, що процес реабілітації Навального в Німеччині займе "багато часу", але 17 січня він повернувся в Росію.

2 лютого Симоновський суд Москви на виїзному засіданні в Мосміськсуді замінив Навальному умовний термін на реальний по справі "Ів Роше". З урахуванням часу, проведеного під домашнім арештом, політик пробуде в колонії загального режиму два роки і вісім місяців.