На мертвого легко все повісити: Антоненко заявив про загрозу його життю

Андрій Антоненко, якого звинувачують у вбивстві журналіста Павла Шеремета, написав листа, в якому заявив про загрозу своєму життю.

Текст і фото листи опублікували на Facebook-сторінці Free Riff.

Він повідомив, що з нього зняли певні внутрішні обмеження за умовами перебування в ув'язненні. Антоненко вказав на те, що у цього може бути дві причини і два моменти.

"Перший - позитивний, в який хотілося б вірити, що це перший крок до справедливості, а саме до мого звільнення з полону режиму МВС. І другий - це чергова витівка того ж режиму МВС щодо можливого мого усунення фізично. Оскільки свої помилки вони визнавати не хочуть, а на мертвого легко повісити всіх собак! ", - написав він.

Далі він офіційно заявив, що у нього немає ані ворогів, ані конфліктів в СІЗО.

"Я не вживаю ні алкоголю, ні наркотиків (ніяких). Я стежу за здоров'ям, веду здоровий спосіб життя, займаюся спортом. І, звичайно, не збираюся зводити рахунки з життям, оскільки впевнений в своїй перемозі", - йдеться в листі.

Антоненко також додав список осіб, яких вимагає вважати винними в разі, якщо з ним щось трапиться. До нього увійшли міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, президент Володимир Зеленський, генпрокурор Ірина Венедиктова та інші.

Як повідомляв "Апостроф", 10 лютого, Київський апеляційний суд відмовив у зміні запобіжного заходу Андрію Антоненку, якого звинувачують у вбивстві журналіста Павла Шеремета. Обвинувачений, котрого заарештували ще 12 грудня 2019 року, буде знаходиться під вартою в слідчому ізоляторі до 2 квітня.