RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

П'ять знаків Зодіаку - найбільш беззахисні: їх легко ввести в гіпноз і вселити чужу думку

Астрологи назвали представників сузір'їв, які легко потрапляють під вплив. Вони стверджують що енергетична сприйнятливість залежить від знака Зодіаку, під яким народилася людина.

Про це пише "Країна Порад".

Риби

Люди, народжені під цим знаком зодіаку, дуже емоційні, чутливі і сприйнятливі до навіювання. Психологічна нестабільність Риб є головною причиною їх підвищеної схильності гіпнотичному впливу ззовні. Вони легко впадають в стан зміненої свідомості і глибоко занурюються в транс. Представники цього сузір'я недовірливі і сприйнятливі до настрою інших людей. Вони тонко відчувають навколишній світ і часто захоплюються езотерикою.

Терези

Люди, народжені під цим знаком зодіаку, по натурі є веденими. Вони постійно озираються на чужу думку і вкрай рідко йдуть проти більшості. Терезам не вистачає сили волі, щоб дати гідну відсіч противнику, тому вони вважають за краще з усім погоджуватися. Загіпнотизувати Терезів просто - потрібно лише вивести їх зі стану рівноваги.

Близнюки

Представники цього сузір'я - яскравий приклад гипертимного психотипу. У Близнюків рухлива психіка, тому вони схильні до скоєння імпульсивних вчинків. Передбачити, що зробить ця людина в наступну хвилину, практично неможливо. А як відомо будь-якому гіпнотизеру, психічно неврівноважені люди є відмінним "матеріалом" для емоційного впливу.

Стрілець

Стрільцем дуже легко маніпулювати, і він навіть не помітить, що потрапив під чийсь вплив. Досвідчений фахівець з гіпнозу без праці впорається з представником цього знаку зодіаку, ввівши його в глибокий транс.

Як повідомляв "Апостроф", чоловіки можуть бути нестерпними, але є п'ять знаків Зодіаку, які з легкістю переплюнуть інших.