RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Вбивство 7-річної дівчинки під Херсоном: суд ухвалив рішення по підозрюваному

Херсонський суд прийняв рішення щодо підозрюваного, який може бути причетним до вбивства 7-річної Марії Борисової з села Щасливе.

Про це на брифінгу заявив заступник начальника обласної поліції Микола Вербицький.

Відомо, що чоловік, який підозрюється в згвалтуванні і вбивстві 7-річної Марії житель населеного пункту Щасливе, неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. У суді зазначили, що останній свій термін чоловік отримав за вбивство. Інформацію підтвердив заступник Микола Вербицький.

Співробітники правоохоронних органів заявили, що 62-річний чоловік в останній раз звільнився з місць позбавлення волі в 2005 році, але протягом останнього року він вже притягувався до адміністративної відповідальності.

Чоловік жив один, був сусідом батька вбитої дитини, і навіть його другом. За словами Миколи Вербицького, ДНК-експертиза виявила схожість його ДНК з виявленої на мішку, в який вбивця сховав тіло дитини. Також ДНК виявили і на одязі дівчинки.

Представники Херсонського суду обрали запобіжний захід у вигляді взяття підозрюваного під варту без права внесення застави .. В даний час чоловік відмовляється давати свідчення. Працівники правоохоронних органів повідомили, що підозрюваний міг ховати тіло своєї жертви в приміщенні, доступ до якого був тільки у нього.

Як писав "Апостроф" раніше, вчора, 14 березня, під Херсоном попрощалися з жорстоко вбитої 7-річною дівчинкою.