RU  UA  EN

Неділя, 6 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

6 жовтня

5 жовтня

Всі новини

З днем ангела Олексія! Красиві листівки і кращі поздоровлення

30 березня християни східного обряду вшановують пам'ять святого Олексія, в народі свято називають Днем Теплого Олексія. Вважається, що після нього остаточно йдуть холоди.

"Апостроф" зібрав поздоровлення до дня ангела в прозі.

Альоша, нехай у твоєму житті все буде так, як ти задумав! Бажаю ніколи не зупинятися на досягнутому, а йти тільки вперед! Живи розкішно, щасливо і насолоджуйся кожною миттю! Бажаю яскравих посмішок, щирої любові і сталевого здоров'я!

***

Льоша, в цей чудовий день я всім серцем бажаю тобі залишатися таким же щасливим, добрим і успішним, і при цьому завжди прагнути до кращого і підкорювати все нові і нові вершини! Головне - будь здоровий і цінуй кожну мить життя, адже це дійсно важливо!

***

Дорогий Олексій, вітаю тебе. Бажаю бути добрим, світлим і відкритим і відразу - твердим, сміливим і впевненим чоловіком. Олексій, нехай завжди буде перспектива і можливість для успіху, удача і підтримка дорогих людей для перемоги! Бажаю тобі міцного здоров'я, сильного характеру і мужності серця. Бажаю, щоб все в житті тебе влаштовувало, щоб кожен день був цікавий і гарний.

***

Вітаю тебе, дорогий і чудовий Олексій. Від душі бажаю тобі переможних вершин і блискучих результатів діяльності, міцного здоров'я та оптимістичного настрою, великої удачі і великого везіння, вірних друзів та світлого щастя життя.

***

Зі святом, Олексій! Будь справжнім мужиком, сміливо бери від життя все, що хочеш. Знаходь друзів і позбувайся ворогів, цінуй рідних і йди вперед, незважаючи ні на що!

***

Олексій, прийми сьогодні привітання з днем народження! Ти людина справи, справжній чоловік, захисник, не витрачаєш часу на балачки. Ти відмінний друг! Хочеться, щоб у такої людини кар'єра клеїлася, достаток ріс, а в сімейному колі не було бід. Щастя тобі!

***

Дорогий мій Олексій, вітаю тебе від щирого серця! Хочу тобі побажати, щоб ти по життю завжди залишався захисником, як визначено долею твого імені: захисником своїх рідних, захисником своїх ідей і своїх досягнень, своєї любові і свого щастя. Будь впевнений у собі, шалено щасливий і успішний!

***

Переможець по життю, красивий і гордий Олексій, вітаю тебе з твоїм днем. Бажаю залишатися завжди на висоті, бути першим у всьому і не зупинятися на досягнутому. Нехай твої старання і зусилля виправдовуються в здійсненні твоїх бажань, нехай у тебе в серці живе щира любов, і неземне щастя мешкає в душі.

***

Доблесного Олексія сьогодні вітаю я! Бажаю щоранку прокидатися з натхненням і життєвою енергією, прагненням до своїх бажань і любов'ю в серці. Нехай твій ангел тебе оберігає від усіх негод і бід, хай люди поруч будуть щирими і добрими, хай в твої двері стукає щастя і удача.

Раніше "Апостроф" писав, що потрібно і не можна робити 30 березня.