RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

"Слуга народу" Олег Семінський вдарив чернігівського бізнесмена і пошкодив його машину - відео

Народний депутат "Слуги народу" Олег Семінський, переговори якого з кримінальним авторитетом були недавно оприлюднені в ЗМІ, виявився замішаним в ще одному скандалі.

Як повідомляє "Обозреватель", чернігівські ЗМІ опублікували відео, на якому "Слуга народу" "під прикриттям своєї охорони б'є людину і спускає шини авто".

Згідно з повідомленнями, інцидент трапився під час виборів. Приводом для конфлікту стало те, що місцевий бізнесмен спробував зняти незаконно розміщені плакати "Слуги народу" зі своїх рекламних площин. Семінський, як стверджує видання, "з численною охороною прибув на місце події, вдарив чоловіка і спустив шини на його та інших авто". Інцидент був знятий на відео.

"Я стояв біля свого автомобіля, який знаходився в 50 м від бордів, коли до мене підбігла група молодих людей на чолі з народним депутатом Семінським, який завдав мені удар в область шиї... Потім він почав спускати колеса автомобілів", - розповідає потерпілий.

Незважаючи на те, що на відео чітко видно, як нардеп спускає шини автомобілів, в коментарі ЗМІ він сказав, що приїхав без охорони, прогулювався, побачив спущені колеса авто і вирішив допомогти власнику їх підкачати.

Нагадаємо, Олег Семінський є скандально відомим депутатом Слуги народу. Цензор.Нет опублікував розшифровки розмови Олега Семінського з Андрієм Мельником, якого ЗМІ також називають "авторитетною в певних колах людиною". На ній співрозмовники обговорюють плани щодо вимагання часткою в "Нафтогазвидобування", де Семінський колись працював директором, а також хвалиться своїм мандатом і причетністю до команди чинної влади.

Раніше Семінський публічно називав Мельника "ватажком банди", що організувала його викрадення, яке сам Семінський використовує для вимагання частки в "Нафтогазвидобування", що належить родині засновника компанії М.Рудьковського. Нардеп Олег Семінський також є фігурантом записів, в яких висловив готовність заплатити 7 мільйонів за мандат будь-якої партії. Достовірність обох записів нардеп визнав.