RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Жителька Маріуполя прославилася після скандальної заяви про ЗСУ і війну з Росією: відео

Мешканка Маріуполя записала відео, в якому образливо відгукувалася про ЗСУ і заявляла, що ніякої війни з Росією в Україні немає.

Відео жінка розмістила в Tik Tok, проте невдовзі видалила і його і свій аккаунт, але відео вже розлетілося мережею, його опублікував в Facebook блогер Денис Басюк.

Жінка з ніком helen_zhelannaya заявила, що живе в Маріуполі Донецької області. Вона розповіла, що її дитина приходить з садка і каже, що Україна воює з Росією, нібито її цього вчать вихователі.

"Я з Донецької області. Маріуполь. І я ненавиджу розмовляти на політичні теми. Але коли моя дитина, старша, приходить з садка і каже, що у нас війна з Росією, мені хочеться задушити всіх вихователів, які тільки про це і говорять", - каже helen_zhelannaya.

Увага! Відео містить ненормативну лексику


Далі вона сказала, що при бажанні Росія легко захопить територію України, і ніякої війни немає.

"Про яку війну мова, яку не оголосили? Про яку війну мова? Якщо Росія захоче захопити Україну, вона це зробить дуже швидко. Українські війська, в порівнянні з російськими - це просто соска-пустушка і багато хто про це знають. І всі ці історії ... Українці вирили море ... ми з чоловіком вирішили, якщо коли-небудь наші діти повернуться з двійкою і зауваженням від "історички", що наша дитина послала її на х*й, ми навіть лаяти не будемо. Мені соромно за Україну", - розійшлася вона.

Варто відзначити, що жінка вимовила свій монолог дуже неприродно, як погана актриса. Складається враження, що він був записаний заздалегідь, а на відео вона лише озвучила його.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно студентка Київського національного університету імені Тараса Шевченка відзначилася образливими заявами про Україну і закликала змиритися з окупацією Криму Росією.