RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

14 травня

13 травня

Всі новини

Відпочинок на Чорному морі за смішні гроші: названі самі бюджетні місця

Скоро в Україні стартує курортний сезон і журналісти зробили підбірку самих бюджетних баз відпочинку на узбережжі Чорного моря.

Про це пише dnepr.info.

"Дворик" знаходиться в Затоці. Найдешевший номер тут обійдеться в 275 грн на одного. Для двох ціна виростає до 450 грн на добу. У номері є ліжко, вішалка, кондиціонер і Інтернет.

Гостьовий будинок "Лиманська, 29/1" знаходиться в Затоці. За 320 грн тут можна зняти бюджетний номер з двоспальним ліжком, загальними зручностями та кухнею. У дворі є парковка і дитячий майданчик.

Готель "Блакитна лагуна" розташована в Коблево біля моря. За 300 грн на добу відпочиваючі отримають двомісний номер з вентилятором, вішалкою, і загальними умовами і столом зі стільцями на вулиці. Є безкоштовний Інтернет та парковка. Подивитися телевізор можна буде в загальній кімнаті. Готувати можна на загальній кухні.

Міні-готель "12 місяців" знаходиться в 20 хвилинах ходьби від курортного району Аркадія. За 350 грн на добу відпочиваючі отримають номер з кондиціонером і телевізором. Їсти можна в кафе або ресторанах неподалік готелю. До пляжу йти 7-10 хвилин.

Готель "Гостинний дім Грязі Лиману" здає кімнати для одного з 400 грн за добу. За ці гроші відпочиваючий отримає невелику кімнату з кондиціонером, телевізором, холодильником і диваном-ліжком. Номер з двоспальним ліжком обійдеться в 550 грн на добу. Всі зручності на поверсі. Приготувати їжу можна на загальній кухні. Є безкоштовна парковка, Інтернет. Поруч зупинка транспорту. Готель знаходиться в 4 км від Чорного моря і в 8 км від центру Одеси.

Кемпінг "Room in Summer House" знаходиться неподалік від пляжів Ланжерон і Отрада в Одесі. Кімната з двоспальним ліжком обійдеться в 400 грн на добу. Готувати їжу і пити чай можна на загальній кухні, зручності теж спільні. У номері є вентилятор, шафа, можна користуватися пральною машинкою, праскою, Інтернетом і кавоваркою.

Для українців в цьому літньому сезоні будуть відкриті Туреччина, Албанія, Чорногорія, Єгипет, ОАЕ, Мальдіви і країни Африки. До них можуть також додатися або вже додалися Хорватія, Греція, Кіпр, Болгарія і Грузія.