RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

Всі новини

"Хто ви такі на ** й?" в Росії п'яний депутат Держдуми погрожував побити копів: відео

У суботу, 10 липня, п'яний російський депутат Держдуми від Пермського краю Олексій Бурнашов накинувся з матами і погрозами на співробітників дорожньо-патрульної служби. Його затримали, хоч він і продовжував крити нецензурною лексикою поліцейських вже будучи в наручниках.

Відповідне відео опублікував Telegram-канал Ateo Breaking.

Як повідомляє Telegram-канал LIFE SHOT інспектори зупинили Mercedes депутата Державної думи від партії "Єдина Росія" через пошкодження на бампері, і виявили п'яного водія за кермом. 48-річний Бурнашов відмовився від медобстеження, після чого вирішив втекти від поліції. Він вдарив одного зі співробітників ДПС по обличчю і зробив спробу втечі, проте його швидко скрутили і закували в наручники, склавши адмінпротокол.

Всі ці дії супроводжувалися бурхливим потоком всього словникового запасу російського депутата, разом з погрозами.

"Хто ви такі на ** й? Йому треба три рази по *** лу дати г **** ну б ** ть. Я його ще раз зустріну - від **** у на ** й козла б ** ть. Че, б ** ть, слабо думаєш, б ** ть? Я і без наручників тебе від ***! ", - обурювався на відео Бурнашов.

На даний момент за фактом застосування насильства до співробітника поліції проводиться перевірка, а матеріали направлені в слідком РФ.

Раніше "Апостроф" повідомляв, в Росії створили роботів-"товаришів по чарці", які вміють тримати келих з випивкою і чокатися.