RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Подробиці вибуху в Кам'янець-Подільському: осколок пройшов біля серця дитини

4-річну дитину, яка постраждала при вибуху гранати в Кам'янці-Подільському, наразі готують до операції.

Про це повідомляє місцеве видання "Вечірній Кам'янець".

Заданими ЗМІ, уламок від вибуху потрапив дитині в область серця.

"Найтяжче поранення в дитини ( 2017 р.н) в область серця. Дитина в реанімації готують до операції", - йдеться в повідомленні.

Як писав "Апостроф", 15 липня, близько 19:20 в районі вул. Розвадовського, 10 в житловому секторі поблизу магазину "Фея" прогримів гучний вибух.

Встановлено, що внаслідок вибуху гранати постраждало п'ять осіб (уточнюється), в тому числі чотирьохрічна дитина. Найбільше постраждала жінка віком близько 30 років, яка наразі знаходиться у важкому стані. Всі інші постраждалі госпіталізовані, їхній стан уточнюється.

Підозрюваним виявився "кримінальний авторитет", тренер змішаних єдиноборств Сергій Брюхно, який неодноразово притягувався до відповідальності за тяжкі злочини. Відомо, що рік тому він завдав удар списом в область серця місцевому жителю, але тоді правоохоронні органи не відреагували належним чином.

Нагадаємо, це не перший випадок, коли п'яні підривають гранати. Так, 8 червня в Харкові на вулиці Гольдбергівській, 11, прогримів потужний вибух, три людини отримали поранення.