RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Саме час з'їздити на море: прогноз погоди на 8 українських топ-курортах

Курортний сезон в Україні ще й не думає закінчуватися. Багато хто вже встиг з'їздити відпочити, інші ж - тільки збираються це зробити і підшукують собі найкраще місце. Знайдуться і ті, хто збирається на море ще раз. Можливо на якусь іншу локацію. Тим паче з огляду на нещодавні неприємності з медузами, які сутєєво зіпсували відпочинок багатьом туристам. У зв'язку з цим інформація про погоду в курортних містах України на найближчі дні є актуальною для величезної кількості українців і гостей країни.

Портал "Апостроф" зібрав для вас свіжі прогнози погоди від siniptik.ua для 8 топових українських курортів.

Кирилівка

До 19 числа можливі дощі та грози. Починаючи з 21 серпня в Кирилівку повернеться ясна і сонячна погода. Температура повітря піде вгору.

Бердянськ

У Бердянську 17 числа очікується хмарність з можливими опадами. Однак, вже починаючи з 18 серпня, сонячна погода буде домінувати.

Коблево

У Коблево переважно сонячна погода буде домінувати в доступній для огляду, з точки зору метеорологічного прогнозування, перспективі. Лише 19 серпня можливі невеликі опади з мінливою хмарністю. Температура буде опускатися не нижче 16 градусів.

Генічеськ

У Генічеську 16 і 18 числа буде мінлива хмарність з можливими опадами. З 21 серпня очікується стійка сонячна погода.

Затока

Якщо ви вам потрібне ясне південне небо без хмар, то Затока, в найближчі дні, саме воно. Аж до Дня Незалежності небо там буде чистим, а мінімальна температура складе 17 градусів вище нуля.

Кароліно-Бугаз

Ситуація приблизно така ж, як і на Затоці. Ні натяку на опади і істотну хмарність.

Залізний Порт

У Залізному Порту лише 19 серпня очікується дощ і гроза. Решту днів обіцяють бути сонячними і спекотними.

Скадовськ

У Скадовсе теж буде переважно сонячно. Тільки іноді можлива поява невеликого кількостей хмар. Температура повітря не опуститься нижче 18 градусів за Цельсієм.

Раніше ми також повідомляли про те, що клімат в Україні стрімко змінюється: якою буде погода через 30 років.