RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Далі кличку "пані Лариса": українець поділився неймовірною історією про туристів і собаку

Собака дуже хотіла, щоб її забрали додому, а тому слідувала за туристами весь день. Спочатку тварина бігла за каяками, а потім пливла по річці Дністер.

Зворушливу історію про вперту боротьбу собаки за те, щоб знайти будинок, написав завідувач кафедри політичних наук Українського католицького університету Юрій Підлісний в Facebook.

Собака вночі прибігла до табору туристів і після ночівлі слідувала за ними. Вона бігла уздовж берега, коли люди по річці пливли на каяках, перепливала через річку, коли вони причалювали на протилежному березі.

Чоловік написав, що в якийсь момент йому здалося, що тварина важко дихає під час плавання, і він витягнув її на борт і переправив до берега.

"Але вона продовжила за нами бігти, пливти... Одним словом хотіла бути з нами", - розповів Підлісний.

Так собака подолала понад 25 кілометрів до наступного місця ночівлі. Свою несподівану супутницю мандрівники назвали пані Лариса.

Наступного дня туристи розділилися - частина з них попливла на каяках далі, а частина - поїхала на автомобілях. Собака побігла за машинами, але не змогла їх наздогнати.

Увечері один з мандрівників повернувся за твариною, але не відразу її знайшов. Коли він покликав її, пані Лариса почула з іншого боку річки та перепливла Дністер. Тут її посадили в автомобіль і собака поїхала у свій новий будинок.

Раніше ми показали кадри порятунку бездомного собаки в Києві під час потопу. Роздягнувшись до пояса, перехожий проштовхнув "пліт" з собакою до області з меншим рівнем води. Після цього він взяв її на руки та доніс до безпечного місця, звідки собака вже міг піти на своїх чотирьох.