RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Прихильниця бойовиків ДНР влаштувалася вчителькою до українського вишу: фото і відео

Ольга Чорна, яка працювала три роки на "міністерство освіти ДНР", працевлаштувалася в Горлівський інститут іноземних мов, який після окупації переїхав до Бахмуту.

Про це повідомляє Вільне Радіо.

Інформацію про працевлаштування пособниці російсько-окупаційних військ підтвердила директор українського вишу Євгенія Бєліцька. За її словами, Ольга Чорна отримала посаду культорганізатора.

Ольга Чорна внесена в базу "Миротворця" як "пособник терористів ДНР, за антиукраїнську пропаганду і агітацію". Син викладачки з початку російської агресії очолив в Бахмуті місцевих колаборантів. Сергій Іочков, який взяв собі позивний "Велес", був ліквідаваний у червні 14 року під час перестрілки з бійцями ЗСУ.

Директор Горлівського інституту іноземних мов Євгенія Бєліцька не бачить ніяких перешкод і проблем у працевлаштуванні пособниці окупантів.

"Працевлаштована І що? На неї заведено якусь справу або що? Людина позбавлена будь-яких прав на території України? Справа заведена на неї? Якщо не заведено справи, що це взагалі таке? Наскільки я знаю, вона не позбавлена жодних цивільних прав. Якщо до неї є якісь претензії з боку влади ... Або позбавлена? Або у нас сталінський режим, і ви його представники, Вільне радіо?", - заявила Бєліцька в коментарі журналістам.

Ольга Чорна має акаунти в заборонених в Україні соцмережах. Наприклад, в "Одноклассниках" педагог, яка співпрацювала з бойовиками, публікує антиукраїнські публікації і фотографії, зроблені в РФ.

Раніше ми розповідали, що СБУ викрила київське рекламне агентство, яке співпрацювало з бойовиками "Л/ДНР".