RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Путін пішов на самоізоляцію і став героєм кумедної карикатури

Президент РФ Володимир Путін заявив про те, що йде на дистанційну роботу через ковід в оточенні. А ні сам президент Росії, а ні хто небудь у Кремлі не повідомляють хто саме заразився коронавірусом. Тестування самого президента дало негативний результат.

Про це пише dw.com.

За словами президента, він хоч і йде на самоізоляцію, але в самітах ШОС і ОДКБ, запланованих на 15-17 вересня, приймати участь буде по відеозв'язку. За словами прес-секретаря Дмитра Пєскова президент абсолютно здоровий. Він також повідомляє про те, що в ході останніх особистих зустрічей президента "нічиє здоров'я небезпеці не піддавалося".

На новину про Путіна на самоізоляції відреагував карикатурист Сергій Йолкін.

Йолкін карикатури: Путін пішов таки на самоізоляціюФото: Сергій Йолкін

Відомо, що люди, з якими зустрічається Путін, попередньо проводять кілька днів на карантині. Нещодавно самоізолюватись довелося медалістам Олімпіади і Паралімпіади. Правда від президентів інших країн попередньої самоізоляції Кремль не вимагає. Відомо, що без попереднього карантину пройшли зустрічі Путіна з керівником Білорусі Олександром Лукашенком і президентом Сирії Башаром Асадом.

Ще в березні Путін прищепився від коронавірусу, про що сам повідомив громадськості. Пізніше він уточнив, що прищепився вакциною "Супутник V".

"Апостраф" раніше писав про те, що російський пропагандист Дмитро Кисельов потрапив до лікарні з COVID-19.