RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Температура повітря бадьорить: синоптик дала прогноз погоди на "вершину" осені

У найближчі дні антициклон Liobа визначатиме синоптичну ситуацію в Україні. Тому погода буде малохмарною, з ранковими туманами, денним сонцем, холодними ночами і помірним теплом у денні години.

Про це синоптик Наталія Діденко повідомляє в своєму Telegram-каналі.

За її словами, у вівторок, 28 вересня, в більшості областей України переважатиме суха повітряна маса. І тільки невеликі дощі пройдуть в Полтавській, Харківській і Сумській областях. Невеликий дощ пройде на Буковині, південних районах Прикарпаття та Закарпаття.

Потім в Україні встановиться погода, характерна для антициклону - буде сухо і сонячно, однак температура повітря вже буде бадьорити.

У ніч на 28 вересня очікується +5-12 градусів, протягом дня в Україні потеплішає до +10-16 градусів, на кілька градусів буде тепліше в південній частині і на Закарпатті.

У Києві у вівторок і протягом усього тижня переважатиме суха малохмарна погода - без дощів, з холодними ночами і помірно теплими днями. Максимальна температура повітря буде коливатися в межах +11-15 градусів.

За словами Діденко, тиждень буде сприятливим для справ і прогулянок на свіжому повітрі, тому не варто засиджуватися вдома, особливо якщо нема опалення.

Осінь підходить до вершини, коли явно не жарко; нема депресивних голих дощів, багато сонця, додала синоптик.

"Апостроф" повідомляв, що з 27 вересня в Україні повертається тепла погода, яка протримається до кінця тижня, тож можна забути про шапки і шарфи.