Справжні віртуози: три чоловіки за знаком Зодіаку вміють майстерно зраджувати своїм дружинам

Астрологи розповіли, що серед усіх представників зодіакального кола з-поміж чоловічої статі є три знака Зодіаку, які є найбільш схильними до подружніх зрад.

Про це пише видання "Узнай все".

Автори наводять як аргумент випадки з життя деяких жертв чоловічих образ.

Раки

Серед знаків Зодіаку є чоловіки, яких неможливо "впіймати на гарячому". Хто ж ці геніальні ходоки наліво, які примудряються не попастися? За словами однієї зі співрозмовниць видання, навіть якщо станеться диво, і дружина застане Рака в обіймах іншої, той зуміє викрутитися: мовляв, він - жертва змови, та й взагалі це не він, а його брат-близнюк.

Леви

Також схильні до зрад чоловіки, народжені під знаком Лева. Одна жінка розповіла виданню цікавий випадок, як її подруга зустріла чоловіка-Лева, що йде під ручку з привабливою жінкою. Той попросив не влаштовувати скандал - мовляв, просто зустрів свою загублену сестру і саме хотів їх познайомити. А знайдені в його кишені гумові вироби - це не докази зради. Просто він хотів налити в них води і побавитися, кидаючи кульки з балкона.

Стрільці

Ще однією ознакою потенційної подружньої зради є причетність чоловіка до знаку Зодіаку Стрілець. Але, за словами жінок, якщо вогненний ловелас жодного разу не попався - отже, нічого і не було, позаяк Стрілець не залишає слідів - взагалі: це лише дружина товариша, який торгує машинами. І взагалі їй 70 років, вона страшна і товста.

Як говорить народна мудрість: "Менше знаєш - краще спиш". І якщо чоловік жодного разу не попався - одже, він вас любить і дорожить відносинами. Не поспішайте звинувачувати його у брехні - нехай потішиться. Та й нема в чому звинувачувати, адже досить поглянути в кришталево чесні очі чоловіка, щоб зрозуміти: ви - єдина.

Раніше "Апостроф" писав, що астрологи, які назвали найвитривалішого представника гороскопу, розповіли, з ким не клеїться спілкування у кожного знака Зодіаку.