RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Розпочався ремонт дороги до Пархомівського художнього музею - Микола Давидюк

У селі Пархомівка Харківської області за програмою президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" розпочався ремонт дороги, що веде до місцевого художнього музею.

В його експозиції зібрано понад 7 тисяч експонатів, в тому числі робіт всесвітньо відомих майстрів. Серед яких роботи Казимира Малевича, Василя Кандинського, Володимира Маяковського, Каміля Піссаро й інших відомих митців.

Про старт будівництва пише РБК-Україна з посиланням на Facebook політолога, керівника ініціативної групи видимості та популяризації музею у Пархомівці Миколи Давидюка.

"А в Пархомівці вже почали ремонт дороги! - пише він. - Працює три бригади, більше 30 чоловік. Тиждень як!".

За даними активіста, роботи триватимуть ще протягом двох тижнів, поки зберігається суха погода. За цей час тут мають підготувати дорожнє полотно до капітального ремонту, запланованого на весну наступного року.

Йдеться про 10-кілометрову ділянку на під'їзді до Пархомівки, на подолання яких до ремонту через незадовільний стан дороги доводилося витрачати не менше години.

"Враховуючи, що останній раз дорогу тут ремонтували в далеких 80-х, настрої у мешканців більш ніж позитивні", - ділиться Давидюк враженнями з місця робіт.

Влітку Пархомівський художній музей ім. Луньова отримав нову айдентику, комунікаційну стратегію та лінійку брендової продукції.

Також для музею створено україно- і англомовні аудіогіди, які розраховані на популяризацію музею зокрема і для іноземців. Голосами музею стали популярна виконавиця Аліна Паш та відомий письменник Сергій Жадан.

Раніше у рамках промокампанії музею популярні блогери отримали від організаторів копії найвідоміших картин з експозиції музею, які активно ширилися у соціальних мережах.