RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Депутати відсвяткували Водохреща на відкритих водах Києва - відео

У середу, 19 січня, віруючі відзначають Хрещення - християнське свято, яке супроводжується традиційними купаннями в ополонці. Спеціально до свята у Києві обладнали кілька купалень із освяченою водою.

"З року в рік все більше людей долучаються до традиції купання на Хрещенні – свята, приуроченого до хрещення Ісуса Христа. Сьогоднішній день не став винятком: ми разом із однодумцями та партійцями "Батьківщини" підтримали цю традицію", - сказав керівник Київської міської "Батьківщини" Віталій Нестор, передає пресслужба.

"Щиро бажаю, щоб Хрещення Господнє принесло благополуччя, спокій, удачу, багато хороших друзів, хороші враження, веселі моменти, впевненість у кожному дні та найміцніше здоров'я на світі", - привітав депутат Нестор.

На головних локаціях для купання чергують рятувальники, а в деяких місцях для відвідувачів відкрили кіоски та точки з гарячим чаєм: Гідропарк, Парк Феофанія, Парк Дружби народів X-Park, Оболонська набережна, Дніпровська набережна, Озеро Тельбін, Голосіївський парк, Озеро Міністерка.