Сніг зі штормом та морози з відлигою: прогноз погоди в Україні

У четвер, 27 січня, в Україні йтиме сніг, місцями - мокрий сніг.

Про це повідомляє синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці у Facebook.

Практично на всій території України, крім східних областей, випадуть опади - очікується волога погода. На заході та півночі країни буде сильний вітер, аж до штормових значень, а вже наступного дня у п'ятницю майже по всій Україні вітер буде сильним.

Найхолодніше буде на сході та північному сході України - вночі температура повітря становитиме до -9..-13 , вдень -3...-8 ℃.

У Житомирській та Київській областях вдень буде від 0 до -2° C, у Чернігівській та Сумській областях - від -4 до -7° C. У західних областях України температура повітря коливатиметься від -2 до +2°C.

На півдні, на Одещині стовпчик термометра покаже 0..+1 , у Миколаївській, Херсонській областях, а також у Криму - 0..-3 ℃.

У Києві очікуються сніг та мокрий сніг, на дорогах буде ожеледиця. Погода буде хмарною, тому водіям рекомендується вмикати фари.

У другій половині дня у столиці посилиться вітер із західного боку. Впродовж четверга температура повітря у Києві коливатиметься в межах від -2 до +1. Кінець тижня буде в Україні вітряним, водночас - відносно теплим, з відлигою та періодичними опадами.

Фото: Facebook / Наталія Діденко

Раніше "Апостроф" з посиланням на дані Укргідрометцентру повідомляв про прогноз погоди в Україні до кінця поточного тижня.