RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Психологічна підтримка українців за умов війни: куди можна звернутися

В Україні розповіли, де можна отримати кваліфіковану допомогу психолога в умовах збройної агресії Російської Федерації проти нашої країни.

Про це повідомив Telegram-канал "Оперативний ЗСУ".

З метою надання психологічної допомоги громадянам України, які страждають від російської агресії, свою цілодобову роботу розпочала безкоштовна інтернет-платформа психологічної допомоги "Розкажи мені". Якщо Ви відчуваєте тривогу, панічні атаки, маєте ознаки депресії, залишайте заявку на платформі та чекайте на зворотний зв'язок від спеціаліста. Для отримання допомоги потрібно коротко описати свій запит і надіслати заявку за цим посиланням.

Модератори платформи підберуть спеціаліста, і він якнайшвидше зв'яжеться з вами. Консультації проводяться безкоштовно у режимі онлайн.

Крім того, команда Інституту когнітивного моделювання зі співпраці з кафедрою медичної психології, психосоматичної медицини та психотерапії Національного медичного університету імені Богомольця та спеціалістами проекту "Друг" розробила бот першої психологічної допомоги. Він стане в нагоді в перші години після травматичної події - з ним можна ознайомитися, перейшовши за посиланням.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в умовах війни важливо залишатися максимально "тверезим" і робити все можливе, щоб зберегти свою нервову систему.