RU  UA  EN

Субота, 6 липня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Суспільство

Новини

Світ не вірить у майбутнє Росії, але треба сідати за стіл переговорів - Зеленський

Володимир Зеленський у своєму зверненні до українців чітко окреслив, що ввесь світ стоїть на боці суверенної та незалежної України. На противагу цьому, ніхто не вірить у майбутнє для країни-терориста Росії.

Звернення Президента України опублікували на сайті офіційного інтернет-представництва.

"Погляньте: світ не вірить у майбутнє Росії, не говорить про нього. Жодного слова, жодної перспективи. Вони все розуміють. Вони говорять про нас. Вони допомагають нам. Вони готуються підтримати нашу відбудову. Після війни. Бо всі побачили: для народу, який так героїчно захищається, обовʼязково настане оце "після війни", - запевнив Зеленський.

Британський прем'єр-міністр Борис Джонсон заявив про новий план Маршала для повоєнної відбудови України. До того ж Захід сформує пакет підтримки для нашої держави.

"Вже очікуємо і жорстких рішень від Європейського Союзу. Санкційних. Проти Росії. За цю війну. За цю агресію. Про яку її автори ще пошкодують. Це буде. Обов'язково", - наголосив Президент України.

Він впевнений, що усі вільні країни будуть наслідувати приклад США, Великої Британії, Євросоюзу, Канади, Австралії, Японії, тому санкції будуть лише посилюватись.

"Війну треба закінчувати. Треба сідати за стіл переговорів. Але чесних, предметних, в інтересах людей, а не застарілих убивчих амбіцій", - резюмував Володимир Зеленський.

Також Зеленський висловив вдячність росіянам, які виходять на мітинги та борються у першу чергу за мир і власне майбутнє.

Раніше "Апостроф" про те, що російські нацисти не мають жодних шансів в Україні, тому інертно виконують безглузді та безперспективні накази керівництва.