RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Окупантам дадуть по зубах: провідні стоматологічні компанії припиняють роботу в Росії

Відомий український стоматолог Назарій Михайлюк закликав іноземних колег допомогти зупинити військову агресію країни-терориста Росії. Більше 120 стоматологів світу підписали звернення до медичних компаній з вимогою припинити співпрацю з РФ.

Про це провідний лікар Назарій Михайлюк повідомив на своїй сторінці в Instagram.

У результаті цього стоматологи та стоматолічні компанії масово відмовляються від співробітництва з Росією. Мета ініціатора - зупинити жахливі злодіяння, які щоденно вчиняє путлерівський режим в Україні.

"Результат роботи на стоматологічному міжнародному рівні. Близько 120 лекторів на міжнародному рівні підписали звернення до стоматологічних компаній припинити свою роботу, співпрацю, продаж матеріалівз російськими компаніями у зв‘язку з агресією та розв‘язанням війни на території України. Слава Україні!" - написав Михайлюк.

Завдяки зусиллям Назарія та міжнародної спільноти, уже за добу після звернення ціни на стоматологічні послуги на Росії зросли на 15%.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що російський рубль продовжує пробивати дно та щоразу встановлює нові історичні мінімуми.