RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Сніг ще не сказав прощальне слово українцям: коли чекати на повернення зими в березні, названі дати

Зима не планує остаточно йти з України і до кінця березня в деяких регіонах країни очікується мокрий сніг.

Про це свідчать дані із тематичного сайту Ventusky.

За прогнозами синоптиків, 14 березня снігу в Україні не очікується. Проте наступного дня, 15 березня, снігова погода буде у Донецькій, Харківській та Луганській областях.

У середу, 16 березня, опади у вигляді мокрого снігу синоптики прогнозують у Криму, Херсонській, Закарпатській та Івано-Франківській областях.

17 березня сніжна погода переважатиме у центральних та східних областях, а також у Криму.

Подібна погода, за прогнозами синоптиків, буде 18 березня. Снігова зима також охопить більшу частину північних та центральних областей України. На півдні та заході опадів, як кажуть на порталі Ventusky, не очікується.

У суботу, 19 березня, опади у вигляді снігу очікуються на більшій частині території України. Серйозний сніговий покрив, за даними синоптиків, буде у Донецькій та Луганській областях.

У неділю, 21 березня, в Україні переважатиме весняна погода. Опади у вигляді снігу очікуються лише у Криму та частині Херсонської області.

22 березня зима знову покаже свій характер та сніг, крім Криму, очікується в Одеській, Івано-Франківській, Херсонській, Запорізькій, Донецькій та Дніпропетровській областях.

22 березня опади у вигляді мокрого снігу, за прогнозами синоптиків, будуть у всіх південних, центральних та східних областях.

Останній сніговий день у березні, про що свідчать дані з порталу Ventusky, буде 23 березня. Опади прогнозуються лише у Харківській та Луганській областях, а також у Криму.

Раніше ми розповідали, що в Україну йдуть арктичні вітри.