RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Калічать себе і запивають горе алкоголем: окупанти поскаржилися на жахіття війни в Україні, запис

Більше місяця триває повномасштабна війна країни-терориста проти України, у якій окупанти зазнають величезних втрат. Морально-психологічний стан росіян надзвичайно низький, тому вони вдаються до будь-яких способів утекти від жахів війни.

Служба безпеки України публікує новий цикл розмов окупантів із їхнімі родичами.

Російські армійці не витримують ні психологічного, ні фізичного навантаження, на яке їх прирік диктатор Путін. Однак, варто зауважити, що вони добровільно погоджувались іти воювати проти мирної України. Та тепер дехто із окупантів власноруч себе калічить, щоб потрапити в госпіталь, інші заливають страшні спогади алкоголем, розуміючи, що спогади про війну назавжди залишаться в пам'яті.

"Эти твари еб*ные съеб*ись. Один специально себе ногу сломал. Другой сказал, что контузило его, и он забыл маму-папу", - жаліється не такий "клітливий" окупант.

Незважаючи на слова російських військових, їхні родичі не можуть усвідомити абсурдність так званої "спецоперації" та продовжують говорити наративами кремлівської пропаганди.

Інший вояка, на аргумент дружини про її родича, який був 2 роки строковиком у Грозному, відповів: "Да там (в Грозном) меньше было. За это время (за місяць війни, - ред.) как за 3 года все произошло. Поверь…. Потому что не ожидали такого просто…".

Отож-бо путінські вояки побачили на власні очі усю безглуздість та тотальню брехню російської пропаганди, яка запрограмовувала їх на "зустріч із квітами та оплесками".

Раніше "Апостроф" повідомляв про розмову окупанта з матір'ю, яка продовжує вірити кремлівській пропаганді, а не словам рідного сина.