RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

У Лисичанську "орки" потрапили снарядами по сім'ї - діти у тяжкому стані

У середу, 30 березня, близько 10:00 російські окупаційні війська обстріляли з артилерії місто Лисичанськ на Луганщині, унаслідок чого ціла сім'я зазнала серйозних поранень. В особливо тяжкому стані знаходяться маленькі діти.

Про чергові воєнні злочини росіян повідомляє очільник Луганської ОДА Сергій Гайдай.

Через артилерійський обстріл Лисичанська було поранено чотирьох членів родини, серед яких двоє дітей 2020 і 2014 років народження. Батьки отримали вогнепальні осколкові поранення, але їхній стан стабілізувався. Ситуація з дітьми гірша - вони в тяжкому стані перебувають у місцевій лікарні.

"У доньки 2020 року народження - вогнепальне осколочне поранення черевної порожнини з евентрацією кишківника, вогнепальні осколкові поранення обох нижніх кінцівок з пошкодженням кісток і судинно-нервових пучків, - пише Гайдай, - у її братика 2014 року народження – множинні вогнепальні осколкові поранення з розмноження обох стоп та обох гомілок".

За словами лікарів, велика ймовірність того, що на дітей очікує ампутація обох нижніх кінцівок. Лікарі всіма силами борються за життя невинних дітей.

Раніше "Апостроф" писав про те, що окупанти продовжують обстрілювати Лисичанськ важкими типами озброєнь.