RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Який Великдень, така і пасочка: фото від українських бійців із Маріуполя

Українські бійці, які досі продовжують тримати оборону міста Маріуполь на території Азовсталі, привітали українців з Великоднем та показали, яка цьогоріч їм випала "святкова паска".

Про це йдеться у публікації військовослужбовця Станіслава Керода.

Він зазначив, що росіяни ще раз підтвердили, що не мають моралі та совісті, зневажають духовні цінності всього православного світу, адже з опівночі засипають завод авіабомбами.

"Христос воскрес!!!! Прикордонники 23 загону морської охорони та всі воїни-побратими, які і досі продовжують тримати оборону міста Маріуполь на території Азовсталі, щиро вітають Всіх, хто молиться за Мир в Україні, з Великоднем!!! Рашисти вкотре підтвердили, що не мають нічого спільного з мораллю та совістю, зневажаючи духовні цінності всього православного світу. Мордорське військо не маючи нічого святого з 00 годин щиро та безперестанку засипає завод Авіаційними бомбами. Але як би оркам не хотілось - наш дух незламний. Господь з нами, Україна переможе!!!", - йдеться у повідомленні.

Військовий показав святковий сніданок - шматок пирога з сиром розміром менше долоні.

Також у мережі з'явилося фото "святкового" шматка хліба замість паски.

Нагадаємо, оскільки російські окупанти продовжують нещадно нищити Маріуполь навіть у Великдень - радник голови Офісу президента Михайло Подоляк звернувся до Росії із пропозицією "спецпереговорів".