RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Відомий таролог Віра Новицька вперше показала обличчя - фото

Відомий таролог Віра Новицька, котра досі приховувала від широкої публіки своє обличчя, опублікувала своє фото на особистій сторінці в Instagram.

Раніше Новицька пояснювала небажання показувати особу в соціальних мережах тим, що її робота пов'язана з негативом від колег-езотериків, а зайві чистки та постановка захисту займають багато часу та недоцільні.

Оприлюднивши особисте фото, Новицька пояснила свою готовність показувати обличчя: це пов'язано із завершенням передачі дару їй від покійної бабусі, яка навчила Віру гадати на картах Таро, знайшла їй наставницю і допомогла розпочати шлях у магії.

"З відходом бабусі я почала річний обряд на прийняття здібностей та сили. Перед її смертю ми провели ритуал на передачу дару. У цей понеділок, 25.04, я закінчила всі обряди, спеціально приїхавши до Києва на великодні дати та на її річницю. Так у мої 29 років (вік Сатурна, до речі), я набула своєї повної родової сили, і для мене починається новий виток і етап у магії", - розповіла Віра Новицька в Instagram.

Багато передплатників були приємно вражені молодістю Віри. Як пишуть у коментарях, це "не та відьма, що описували нам у казках".

Віра виявилася сучасною, стильною жінкою 29 років, що суперечить стереотипам про ворожки.

Згодна тексту посту, Віра більше не збирається приховувати обличчя і готова до нового формату спілкування з передплатниками, чому вона і сама, зважаючи на все, рада.

"Тепер я під захистом. Це дуже багато значить у магічному плані, але я розповім вам про це пізніше. Що я тепер не робитиму? Правильно! Пояснювати у 1001 раз чому я не показую обличчя", - резюмувала таролог Віра Новицька.