RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

Змінив долю і збочив історію: мольфарка пояснила зацикленість Путіна на Петрі I

В Україні чотири місяці триває повномасштабна війна з Росією - за нашу країну борються, зокрема, і мольфари, які завжди славилися своєю силою . Натомість є екстрасенси, які ведуть боротьбу на боці російських окупантів.

Про те, чому Путін тяжіє до окультизму і любить порівнювати себе з Петром I, в ефірі Апостроф TV розповіла мольфарка, учасниця секретного "батальйону 14" Магдалена Мочіовскі.

За її словами, Петро I мав інше коріння, ніж має Путін, і він про це забуває. Нинішній кремлівський диктатор любить перекручувати історію та змінив свої дані – прізвище, ім'я, по батькові, дату народження.

не впевнена, що він навіть Володимир з народження чи хрестили його Володимиром, тому що цією інформацією під час КДБ можна було маніпулювати, міняти, підмінювати. Це можна робити і донині. А коли людина змінює дату свого народження, вона фактично змінює Отже, як би він себе прирівняв до Володимира Великого, а наш "Володимир Великий" виявився більшим за нього, то він зараз себе почав прирівнювати до Петра I, тому що думає, що Петро I сильніший за Володимира Великого. якби Володимира Великого, Петра I не було б взагалі", - заявила мольфарка.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Путіну вже нічого не допоможе, ні спеціальні гриби, ні сеча оленя - мольфарка Магдалена Мочіовскі.