RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Комфортна температура, але з грозами та градом: прогноз погоди на 10 липня

На зміну "африканській спеці", яка перетворила половину країни на "Сахару", в Україну вторгнеться холодний фронт. Неділя, 10 липня, в Україні буде з атмосферними фронтами та, відповідно, з сильними дощами.

Про це розповіла відомий український синоптик Наталія Діденко.

За її словами, цей день від Житомирщини, Київщини, через Вінницьку область до Одеської найменша ймовірність дощів, більше сонця. Вітер північно-західний, помірний чи поривчастий.

Температура повітря розподілиться завтра наступним чином: найхолодніше буде 10-го липня у західних областях, +18+23 градусів, у Карпатах +9+15 градусів, а спека ще потягнеться на Сході та у Приазов'ї, +26+31, у Луганській області та Запоріжжя до +33 градусів.

На решті території України цього вихідного дня очікується +22+28 градусів.

У столиці в неділю місцями невеликий дощ, можлива гроза. Температура повітря вночі +14, +15 градусів, удень +23+25 градусів.

Діденко прогнозує, що найближчим часом у країні переважатиме комфортна температура, навіть на Півдні та Сході Україні "дихатиме легше".

Однак у другій половині наступного тижня стовпчики термометрів знову поповзуть угору і літня спека повернеться майже до всіх регіонів країни.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" повідомляв, коли закінчиться хвиля похолодання в Україні.