RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

"Z-патріотизм" головного мозку в Росії показали на одному фото

У соціальних мережах показали, як виглядає справжнє обличчя Z-патріотизму Росії, яка "асвабаждаєт" український народ і співчуває "загниваючому Заходу". Житель "великої і могутньої", що заснув під " Z-банером", швидше за все, відпочиває перед тим, як продовжити вставати з колін.

Відповідний знімок з'явився у телеграм-каналах.

У Росії й надалі триває епідемія Z-патріотизму – буквально на кожному метрі наліпили букву, яка у всьому світі асоціюється лише зі смертю та горем. На її тлі, напевно, і сни солодші знятися - те, як Путін рятує весь світ і перемагає західного монстра.

Інтернет-користувачі припустили, що чоловік просто переслухав "зливний бачок" Скабеєвої та Симоньян та надто заспокоївся.

У Росії раніше показали пару незвичайних роботів, які вміють тримати келих з випивкою та цокатися. Саме подібними розробками варто займатися з цією країною.

Як повідомляв "Апостроф", кілька років тому скандальний депутат Держдуми РФ Віталій Мілонов пропонував запровадити в Росії "сухий закон" . Він тоді поскаржився на зростання споживання алкоголю у кілька разів та алкоголізм серед дітей.