RU  UA  EN

Пʼятниця, 22 листопада
  • НБУ:USD 41.00
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  41.00
Суспільство

Новини

22 листопада

Всі новини

Лайфхак для городників: як наприкінці серпня зробити моркву та буряки в рази солодшими

На смак моркви та буряків може вплинути чимало факторів, у тому числі полив, прополювання та підживлення. Наприкінці літа потрібно обов'язково провести кілька процедур, щоб досягти бажаного результату та отримати медовий урожай.

Про це повідомляють Вelnovosti.

Головним компонентом останнього добрива для моркви та буряків, яке зробить їх у два рази солодшим, є борна кислота. Для цього потрібно дві грами речовини розчинити у склянці гарячої води.

Після цього компонент потрібно змішати з 10 літрами води і цим розчином полити рослини під корінь.

Крім того, в самому кінці літа можна використовувати деревну золу, яка багата на фосфор і калій. Вона також нейтралізує надлишок кислоти у ґрунті.

Дачники рекомендують літрову банку золи змішати з 10 л води і полити цим розчином рослини під корінь. Ці підживлення вносять після того, як зволожать ґрунт звичайною водою, або після того, як пройде дощ.

Ці нескладні процедури допоможуть не тільки отримати солодкий урожай, але й зроблять коренеплоди рівними та красивими .

Нагадаємо, раніше "Апостроф" також ділився також секретами про те, як виростити великі та солодкі коренеплоди.