RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Класика "Букваря" і фото у Facebook: синоптик розповіла, якою буде погода в Україні-

У найближчу неділю, 4 вересня, найхолодніше в Україні буде на сході. Температура повітря на Харківщині, Луганщині та Донеччині становитиме +16…+19 °С.

Про це синоптик Наталія Діденко пише на своїй Facebook-сторінці.

За її словами, завтра потеплішає у західній частині України, стовпчики термометрів піднімуться до +17…+22 °С, на Закарпатті до +24.

У північних областях і в центрі 4-го вересня очікується +18…+24, на Дніпропетровщині свіжіше, +18…+20 °С.

У південній частині буде приємно тепло, хіба що на Запоріжжі сильний вітер знижуватиме градуси по відчуттю, а загалом очікується +20…+25.

Діденко повідомляє, що найближчої ночі та завтра вранці пройдуть дощі у східних областях, у Дніпрі з районами, на Полтавщині, трохи зачеплять Черкащину та Запоріжжя.

А вдень у неділю антициклон вижене опади і повсюди в Україні передбачається суха сонячна погода. На сході та південному сході вітер розганятиметься до сильного, до 15-20 метрів за секунду, тому слід бути обережним.

У Києві 4 вересня ніч очікується холодною, близько +8 °С. А от удень хмарність розійдеться, вийде сонечко, буде чудова погода - малохмарно, сухо та помірно тепло, вдень до +20.

Найближчими днями осінь буде - красуня, із сонечком, різнобарвним листям, айстрами, чорнобривцями, із вранішніми серпанками, словом, класика "Букваря" та фейсбучних фотографій, прогнозує Діденко.

Перші серйозні дощі ймовірні в наступну неділю, 11-го вересня.

"Так що використовуйте найближчий тиждень повною мірою, якщо треба суха сонячна красива погода без масштабних заморозків", - порадила синоптик.

Нагадаємо, народний синоптик Стас Щедрін розповів, коли в Україну прийде похолодання і друге бабине літо.