RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Стануть найгіршими чоловіками на світі: хлопці з якими іменами не пристосовані до сімейного життя

Ім'я може дуже сильно впливати на життя людини, цей вплив вивчає розділ мовознавства під назвою "антропоніміка". Так, деякі імена роблять своїх власників недалекими людьми, а інші - носять погані чоловіки.

"Апостроф" розповідає, з володарем якихось імен дуже мало шансів побудувати сімейне щастя.

Микита

Чоловіки з цим ім'ям мають лідерські якості, вони жорсткі, але справедливі начальники. Микита красиво залицяється і готовий кинутися на допомогу за першим покликом, проте одружившись, він різко змінюється. Цей чоловік вважає, що жінці дуже пощастило з ним і цього вистачить - допомоги від нього не дочекаєшся.

Данило

Данило - спокійний, чесний та дипломатичний. З цих чоловіків виходять хороші колеги та надійні друзі. А ось у шлюбі з ними не дуже добре: вони вважають, що допомога дружині по господарству - нижча за його гідність. Данило готовий заробляти гроші та приймати рішення, все інше має робити дружина.

Гліб

Ці чоловіки в дружині бачать насамперед "мамусю". Вони інфантильні та нерішучі і тому шукають сильну жінку, щоб триматися за її спідницю. Гліб не тільки не хоче (а часом і не вміє) допомагати у вирішенні побутових завдань, але вимагатиме від жінки допомоги у власній професійній діяльності.

Марат

Марат - справжній улюбленець жінок, він притягує жінок різного віку. Легко закохуючи і вміло фліртуючи, ці чоловіки абсолютно не готові до будь-якої відповідальності за стосунки. Шлюбу він уникає як такого, але навіть якщо все ж таки одружується, незабаром почне зраджувати, оскільки не хоче розлучатися зі звичним способом життя.

Ігор

Ці чоловіки люблять гроші, вони заздрісні та честолюбні. Все це робить його справжнім трудоголіком. Дружина та діти відходять на другий план, Ігор часто затримується на роботі. Він також схильний до фінансових авантюр та невиправданого ризику – може витратити сімейний бюджет, не порадившись із дружиною.

Раніше "Апостроф" розповідав, чоловіки з якими іменами найчастіше схильні до зрад.