RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Росія обстріляла Україну: в одній із областей заборонили продаж алкоголю

У низці населених пунктів Дніпропетровської області ввели заборону на продаж спиртних напоїв.

Про це повідомив керівник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул у Telegram.

Він зазначив, що з 10 жовтня повна заборона на продаж алкоголю діє на території Апостолівської, Гречаноподівської, Зеленодольської, Карпівської, Нивотрудівської, Широківської територіальних громад Криворізького району та в Інгулецькому районі Кривого Рогу. Йдеться про міцні спиртні напої, а також пиво, вино, слабоалкогольні напої в роздрібній торгівлі та громадському харчуванні.

Читайте також: Україна припиняє експорт електроенергії: названо дату

У решті громад Криворізького району та Кривому Розі надалі продовжує діяти заборона на продаж спиртного людям у військовій формі.

"Шановні бізнесмени, порахуйте, що вам вигідніше - дотримуватися цієї заборони, або повної заборони на продаж алкоголю. Зафіксуємо такі випадки - заборонятимемо і в інших районах міста", - написав Вілкул.

Посадовець зауважив, що таке рішення ухвалили спільно обласна військова адміністрація та військове командування.

10 жовтня під час масованого обстрілу Росією України, зокрема у Кривому Розі Дніпропетровської області вдруге за день лунали вибухи. Останній раз їх могли спричинити дрони-камікадзе. Повідомлялось про загиблих.

Раніше ми повідомляли, що через попадання російських ракет з енергетичної інфраструктури України українцям необхідно знизити споживання електроенергії в пікові години до мінімуму.