RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Без світла, води та тепла протягом місяців: Арестович припускає максимальні проблеми в українців взимку

Через повномасштабне російське вторгнення і, зокрема, обстріли енергетичної інфраструктури, майбутня зима може стати для українців найважчою за останні роки - за словами радника президента Олексія Арестовича, українці можуть тижнями, а то й місяцями бути без води, тепла та світла .

Про це він розповів в інтерв'ю російській журналістці Юлії Латиніній.

Читайте також: Яка зима чекає на українців: синоптики оцінили ймовірність морозів у -30 градусів

"Цілком можемо опинитися в тій ситуації, коли ми тижнями, а то й місяцями сидітимемо або без води, без світла, без тепла, або з великими обмеженнями. Це проблема, але є нюанс: ми посидимо, ми вміємо справлятися і виживати..." , - розповів він.

Арестович підкреслив, що попри все, жителі країни зможуть упоратися з майбутніми труднощами і поставив питання, що робитиме Володимир Путін, коли його стратегія не спрацює. Також Радник ОП висловив сподівання, що зима цього року не буде надто суворою.

"Ціна питання - поносимо воду у відрах з бювету, вдома створюватимемо намети зі свічками всередині, щоб було тепліше, поховаємось у сховищах. А Путін що робитиме, коли ця стратегія не спрацює?", - поставив риторичне питання політик.

Раніше ми публікували дієві лайфхаки, як легко прокинутися, коли у квартирі холодно.