RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Три сильні молитви на Введення у храм Пресвятої Богородиці

На Введення в храм Пресвятої Богородиці, яке відзначають православні віряни 4 грудня, можна звертатись до Божої Матері через молитви зі сокровенним проханням, зокрема, для здоров'я та працьовитість своїх дітей, за благословення і допомогу в біді, а також прощення гріхів.

"Апостроф" зібрав молитви до Пресвятої Богородиці.

Читайте також: Церковний календар на грудень 2022 року: список усіх свят

Про благословення і допомогу в біді

До кого ще, як не до тебе, Матінка Небесна, зверну Я молитви свої. Почуй сподівання раба Твого (ім'я). Втіш в горі своєму, і не лишай без захисту в цьому грішному світі. Вбережи від спокус і дозволь замолити гріхи вільні і мимовільні. Вступити на шлях віри і допоможи не відступати від заповідей християнських. Дай сил боротися зі злом, яке всередині мене прибуває. Пом'якши серце моє, і прийми покаяння щире. Помолися за мене Господу нашому Всемогутньому, щоб не залишив мене без милості. Амінь.

Батьки для дітей

Пресвята і велика Діва, обраниця Господа нашого, ти принесла себе в жертву і залишила грішний світ для великої мети служити Богу. Не залиш своїх рабів в їх молитвах про праведність і віру. Захисти і проведи по життю сім'ю нашу з мудрістю своєю. Благодать твоя хай допоможе нашим дітям знайти віру справжню, позбавить від гордині, жадібності і дурості.

Даруй нам досконалість духовну і допоможи навчити дітей наших жити в мирі і чистоті душевній. Моли Бога про спасіння наших грішних душ і висвітлюй шлях тернистий своїм світлим поглядом. Хай не залишить Господь чад своїх в хвилини слабкості і труднощів. Амінь.

Про покаяння і прощення гріхів

О Матір Божа! Заступниця всіх віруючих! Перед Тобою на колінах стою і благаю, водаруй мені прощення і покаяння за вчинки гріховні і наміри нечисті. Благаю, подаруй своє благословення, бо каюся я. Прости мене, раба Божого, за всі думки гріховні і діяння злі. Направ мене на шлях праведний, зміцни віру мою в Христа і не залиш на шляху прикрощі і гріха на самоті. Проведи мене до істинної віри і помолись за мене перед Господом нашим на Небесах. Так прославлю Я тебе, непорочна Діва, та довіку буду дякувати Тобі. Відтепер і на віки віків. Амінь.

Раніше "Апостроф" зібрав найкращі привітання у віршах, прозі та на листівках на Введення в храм Пресвятої Богородиці.